De Veelzijdigheid Van Thijmen Productions

Welkom bij Thijmen Productions, uw allround audiovisueel specialist altijd en overal! Ik sta klaar om uw ideeën en doelen vast te leggen en om te toveren tot een goed en kwalitatief eindproduct.

Alle prijzen zijn bespreekbaar en worden op maat voor u klaar gemaakt

Natuurlijk doen we nog veel meer, schroom dus niet om te vragen naar de mogelijkheden. We helpen u graag bij het vinden van een passend aanbod.

Trouwvideo

Op aanvraag

Thijmen Productions levert hoogwaardige video producties met 100% tevredenheid!

Bedrijfsvideo

Op aanvraag

Thijmen Productions levert hoogwaardige video producties met 100% tevredenheid!

Fotografie

Op aanvraag

Thijmen Productions levert hoogwaardige foto producties met 100% tevredenheid!

Commercials

Op aanvraag

Thijmen Productions levert hoogwaardige video producties met 100% tevredenheid!

Aftermovies

Op aanvraag

Thijmen Productions levert hoogwaardige video producties met 100% tevredenheid!

Reportages

Op aanvraag

Thijmen Productions levert hoogwaardige video producties met 100% tevredenheid!

Diensten

Als audiovisueel specialist brengen ik uw visie tot leven. Van spectaculaire bedrijfsfeesten, aftermovies en bedrijfsvideo’s tot intieme presentaties.

Trouwvideo's

De grote dag is eindelijk aangebroken: jullie bruiloft! Als videograaf zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de afgesproken locatie. Of de dag nu begint bij de bruid of bruidegom tijdens het aankleden, of bij de emotionele ‘first look’ – het is helemaal aan jullie!

Ik zorg ervoor dat alles klaarstaat en dat ik geen enkel belangrijk moment mis. Van de liefdevolle blikken tot de vrolijke lach en de ontroerende tranen – elk detail leg ik vast zodat jullie deze dag keer op keer opnieuw kunnen beleven.

Bedrijfsvideo's

Beginnen we met het filmen van het team in actie, interviews met de directie, of een rondleiding door jullie faciliteiten – de keuze is aan jullie!

Van inspirerende presentaties en samenwerkingsmomenten tot innovatieve processen – elk detail wordt vastgelegd om jullie bedrijf op zijn best te laten zien.

En jullie? Jullie hoeven alleen maar te doen waar jullie goed in zijn! Toon de passie en professionaliteit van jullie bedrijf, en ik zorg ervoor dat dit op een professionele en overtuigende manier wordt vastgelegd.

Fotografie

De dag van de fotoshoot is aangebroken! Als fotograaf zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben op de afgesproken locatie.

Ik zorg ervoor dat alle apparatuur klaarstaat en dat ik geen enkel belangrijk moment mis. Van spontane glimlachen en krachtige presentaties tot de dynamiek van jullie team – elk detail wordt vastgelegd om jullie bedrijf of gelegenheid op zijn best te laten zien.

En jullie? Jullie hoeven alleen maar te doen waar jullie goed in zijn en genieten van het moment!

Commercials

Bij ons draait alles om het vertellen van jouw unieke verhaal. Als specialist in commercial video’s helpen we je om je merk, product of dienst op de meest aantrekkelijke en effectieve manier te presenteren. Van concept tot realisatie, wij staan voor je klaar.

Het begint allemaal met een sterk idee. Samen met jou ontwikkelen we een creatief concept dat past bij jouw merk en boodschap. Of het nu gaat om een pakkende reclamespot, een informatieve bedrijfsfilm of een inspirerende productvideo – wij zorgen voor een concept dat raakt.

Aftermovies

Elke aftermovie begint met een verhaal. Samen met jou ontwikkelen we een creatief concept dat de essentie van jouw evenement vangt. Of het nu gaat om een bruisend festival, een spraakmakend bedrijfsfeest of een intiem bruiloftsfeest – wij zorgen voor een aftermovie die raakt.

Met professionele apparatuur  garanderen we de hoogste kwaliteit. Elke opname wordt nauwkeurig gepland en uitgevoerd, zodat elk detail perfect in beeld komt. Van de sfeerimpressies tot de hoogtepunten – wij leggen alles vast.

Reportages

Bij Thijmen Productions draait alles om het vertellen van jouw unieke verhaal. Als specialist in reportages helpen we je om de belangrijkste momenten en gebeurtenissen op een boeiende en authentieke manier vast te leggen. Van concept tot realisatie, wij staan voor je klaar.

Elke reportage begint met een sterk concept. Samen met jou ontwikkelen we een creatief plan dat de kern van jouw verhaal vangt. Of het nu gaat om bedrijfsreportages, documentaires, of nieuwsverhalen – wij zorgen voor een reportage die raakt.

Altijd en overal

Contact opnemen en een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Klik hier beneden om kennis te maken!