Hallo 👋 Mijn Naam Is Thijmen Hendriks

Welkom bij Thijmen Productions, uw allround audiovisueel specialist altijd en overal! Ik sta klaar om uw ideeën en doelen vast te leggen en om te toveren tot een goed en kwalitatief eindproduct.

Welkom bij Thijmen Productions

Hallo daar, mag ik mezelf even aan u voorstellen?
Dit ben ik, Thijmen Hendriks het gezicht achter Thijmen Productions. Ik ben een Audiovisueel Specialist wat inhoud dat ik mezelf bezig houd met het maken van diverse video producties.

Denk hierbij aan promotiefilms, aftermovies, reportages, videoclips, trouwfilms en meer! Er zijn oneindig veel mogelijkheden op het gebied van film, ik denk graag met u mee om uw concept te gaan realiseren totdat u 100% tevreden bent gesteld. Thijmen Productions gaat alleen voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Naast diverse videoproducties behoort fotografie ook tot mijn dagelijkse werkzaamheden. Een beeld zegt tenslotte meer dan 1000 woorden, bekijk mijn projecten op de portfolio pagina.

Laten we snel samen aan de slag gaan om uw idee om te zetten in een waanzinnig eind product!

Veel gestelde vragen

Mocht uw vraag hier niet tussen staan neem dan contact op via bovenstaand contact formulier.
We zijn ook bereikbaar via e-mail of neem telefonisch contact op.

Thijmen Productions bied alleen maatwerk opdrachten en zal de prijs zorgvuldig en doelgericht voor u samenstellen. Maak u geen zorgen over hoge kosten, alles wordt vooraf helder met u gecommuniceerd.

Dit is afhankelijk van de opdracht en niet op voorhand te bepalen. We geven u graag een indicatie wanneer u contact met ons opneemt.

Thijmen Productions staat ingeschreven bij de KvK met nummer 81238010.

Altijd en overal

Contact opnemen en een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend. Klik hier beneden om kennis te maken!